Detail článku

Seznamte se s naším novým chlebem – Jablonečák 24!

Jablonečák 24: Chléb s prodlouženou dobou kynutí

Milovníci poctivého pečiva, máme pro vás novinku! Představujeme Jablonečák 24, pšenično-žitný chléb s prodlouženou dobou kynutí, která trvá celých 24 hodin. Tento proces mu dodává nejen jedinečnou chuť, ale také dlouhou trvanlivost.

 

Proč je Jablonečák 24 tak výjimečný?

  • Prodloužené kynutí – Chléb kyne v chladném prostředí až 24 hodin, což mu propůjčuje bohatší chuť a lepší stravitelnost.
  • Kombinace dvou fermentačních metod – Třetina žitné mouky je obsažena ve formě kvasu a další třetina prochází speciální fermentací.
  • Jemná chuť s nádechem kmínu a praženého ječmene – Díky těmto ingrediencím získává chéb vyváženou chuť a aroma.
  • Dlouhá trvanlivost – Vydrží až 4 dny od data vyzvednutí, aniž by ztratil na kvalitě.

 

Ideální na každou příležitost

Jablonečák 24 se skvěle hodí k různým pokrmům – ať už si ho dáte s marmeládou k snídani, k polévce na oběd či s pomazánkou k večeři.

Složení

Mouka pšeničná, mouka žitná, droždí, sůl jemná, kmín, pražený ječmen, látka zlepšující mouku: kyselina askorbová (E300), enzymy (obsahující pšenici), voda.

Hmotnost: 800 g
Trvanlivost: 4 dny od data vyzvednutí
Alergeny: 1 (obiloviny obsahující lepek)

Ochutnejte Jablonečák 24 a poznejte rozdíl v poctivě pečeném chlebu!


DomůKategorieÚčet
Vyhledávání